Teater och träning på Isgård

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Mimulus Teater med häst och hund - 21 augusti 2009 18:53

Det har ju blivit så dumt att vi har en träningsblogg och en teaterblogg. För två år sen var det mycket mera skilda världar men numera visar vi ju det mesta av träningen även i teatern. Det har blivit mycket av en livsstil att vara ihop med djuren, lekar med de och uppträdar tillsammans.

Jag vet sällan vilken blogg jag ska välja för inlägget och därför hänvisar jag här till teaterbloggen en (förhoppningsvis) sista gång. Sen hoppas jag att nån går och slår ihop bägge bloggar.


Idag hade vi premiär med ”Göran och draken”, vårt program till de allra minsta.

Ari


OBS! Ari har ändrat URL till bloggen, det heter nu "teatermimulus"  istället för "isgardsdjur". Ni som skriver här får alltså logga in med "teatermimulus" nu och ni som har en länk hit vill kanske ändra den eftersom vi inte har någon aning varför och hur länge det fungerar med omdirigeringen. ;-)

Jana

 
Av Mimulus Teater med häst och hund - 21 augusti 2009 06:46

Nu är de nya hästarna integrerade i sina flockar. Även Smilla får nu vara med "på riktigt". Hon har tydd sig till Björk, de står ofta och klia varandra.

Lilla Willi hade aldrig nåt problem med de andra valacker, han var från början mitt i flocken. Om en vecka ska han uppträda tillsammans med de ("Hästfolkets totem" andra premiär) och därför övade vi att vara på scen. Han trivdes där från början, gick runt, tittade och nosade på allt, slängdener mattor och hade rätt kul. Precis som alla andra lämnar inte heller han frivilligt scenen, vad kan det bero på, han är inte klickertränad (än, tror jag)?

Ari


Presentation

Omröstning

Vad ska finnas i en godispåse här på gården?
 Allt från karamellkungen
 Ekologiska godis, även om de är dyra
 Hemlagad med bara lite socker
 En blandning av allt är bäst
 Jag bryr mig inte

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards