Teater och träning på Isgård

Alla inlägg den 20 juli 2009

Det var länge sen jag såg Helge på kort.

Helge, sambons blandras och Hathils pappa, som var en höjdare på att sticka till skogs och snodde köttbitar från grannens vildsvinsuppfödning. Han var en av de första hundarna vi lärde oss klickerträning med. Det här var hans favvo-övning och han kunde till och med snurra på bollen. På det här kortet gör han reklam ...

Jana har nämligen gjort en ny tjusig hemsida för klickerkorten som hon  säljer.  Jag fattar inte varför hon inte har länkat till sidan för länge sen ;-)).

Klickerkorten är  tänkt som en länk mellan böcker och träning. Man kan ta med ut de till träningsplatsen och har då med lite råd och tipps.

Egentligen är korten tänkt som inspiration men mig har de hjälpt att bli lite mera strukturerad (jag skulle aldrig ta med mig anteckningar eller pärmar eller sånt...). Har jag med mig korten vet jag vad som står på programet idag, utan korten är jag lite otålig och skiftar mycket mellan övningarna (min spontana, kreativa själ har väldigt lätt tråkigt ;-) ). Nu väntar jag på att korten till hästar kommer ut.


Kollar gärna på klickerkortens sida, jag tror att ni blir inspirerade också. Sen ska jag se till att Jana lägger länkar ditt från bloggen och teaterns sida.

Ari


Jana: Såhär ser dem ut, typ. Och på baksidan står hur man tränar tricket.


Presentation

Omröstning

Vad ska finnas i en godispåse här på gården?
 Allt från karamellkungen
 Ekologiska godis, även om de är dyra
 Hemlagad med bara lite socker
 En blandning av allt är bäst
 Jag bryr mig inte

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards