Teater och träning på Isgård

Alla inlägg den 19 juli 2009

Igår var vi på fiskefest hos grannarna..och där fick inte hundarna fisk eller festar..nää, de uppträdde tillsammans med oss och spelade Fidos picknick!

Det har blivit ganska lätt att spela Fidos picknick. Vi alla trivs med musiken och farten. Det märker man också på hundarna, de är ivriga och ger sitt bästa! Fullständigt omöjligt att få skarpa bilder av Frisbee-Vanda. Igår orkade hon med hela frisbeeprogramet och gjorde dessutom prima ifrån sig i alla freestyle-övningar :-)).

Det är inte självklart än så länge..oftast visade hon bra dansövningar och när hon skulle springa efter frisbeen orkade hon inte med detta (jag trodde ganska länge att hon hade scenskräck eller nåt liknande vad det gäller just frisbeespelandet). Förra gången vi spelade hade vi lagt om programet lite gran (Jonathan och Jana var inte med) och då spelade vi frisbee före freestyle. Den gången orkade hon inte med freestyleuppvisningen..hon har tydligen inte den bästa konditionen (hon anstränger sig väldigt att inte göra fel, det är tydligen krävande).

Farbror Hathil är också ganska tänd på att uppträda..Jana vill inte ens föreställa sig hur det ska gå när hans kropp inte längre orkar med detta. Han är ju 11 år nu och vi är ganska rädda att han kanske skadar sig..han är rätt så vild när han showar!

Ari


Presentation

Omröstning

Vad ska finnas i en godispåse här på gården?
 Allt från karamellkungen
 Ekologiska godis, även om de är dyra
 Hemlagad med bara lite socker
 En blandning av allt är bäst
 Jag bryr mig inte

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards