Teater och träning på Isgård

Alla inlägg den 9 september 2008

Idag sken solen för första gången sen vi hämtade Tristan..och Sigurd var så snäll och ställde upp med hästfotograferingen. Så här ser han alltså ut, den nya hästen..redan smutsig här och var och med karrborre i luggen :-(. Han verkar vara en cool och sansad typ, blir inte uppspelt i onödan. Men han har koll, hans öron pekar alltid mot det han tycker är intressant och då bär han halsen rätt snyggt.

Tristan och Jonakur övar tydligen för framtida show-uppträdanden, lite roligt att bägge lipar ;-)). Hoppas att han trivs hos oss, den nya hästen.

Ari (Tinker-ägare :-))

Av Mimulus Teater med häst och hund - 9 september 2008 20:53

Idag hade jag så kul med hundfrisbeekursen att jag absolut fick hämta kameran för att ta lite bilder. När deltagarna kom  hit medgav de lite blygt att de inte hade tränat så hemskt mycket under veckan så att vi var tvungen att börja något nytt. ;-} De så kallade "vaults" går ut på att hunden ska använda föraren som startramp för att kunna hoppa högt upp och ta disken.

Tre kurstillfällen har vi ägnat åt att få upp intresset för disken hos hundarna, fjärde tillfället kör vi då helt klart anspråksfulla trickkombinationer: en roller bort och på vägen tillbaka hoppar hunden upp på ryggen eller knäet för att därifrån hoppa ännu högre och ta disken. Kul! Det såg så lätt ut hos dem att jag nästan funderar om jag inte ska börja nästa kursen med  detta. ;-)

Jag tog alltså med ner kameran efter fikat. Tyvärr, tyvärr är det redan höst och det betyder att det blir lite mörkt för en kamera vid åttatiden. Men jag lägger ut bilderna i alla fall (diskarna är vit och blå, hundarna är vit-brun och svart) och lovar att jag tar bättre på söndag eftermiddag.


Vorsteh-Vault


Retriever-Vault



På hjul / Frisbee auf Rädern

 

Jaaa, es war schon ein bisschen zu dunkel als ich die neuen Frisbeehunde fotografieren wollte, aber weil's so schön nach Action aussieht,lade ich die Fotos trotzdem hoch. Ist ja schon fast Kunst.

Jana

Presentation

Omröstning

Vad ska finnas i en godispåse här på gården?
 Allt från karamellkungen
 Ekologiska godis, även om de är dyra
 Hemlagad med bara lite socker
 En blandning av allt är bäst
 Jag bryr mig inte

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards