Teater och träning på Isgård

Alla inlägg den 18 april 2010

Ja, vi ska ha alpackor, det är bestämt nu! Och Faverolle-höns, tycker jag, fast Eva hellre vill ha en Jersey Black-örn till sin prao-shaman. "Isgårds albatros- och alpakateater" blir kanske av ändå, två år efter att vi först kom på det. ;-) Nej, skojar bara, inga albatrossar här men alpackor blir det kanske så småningom.

Vi hade i alla fall jättekul på mässan, massvis att göra, olika program att spela, workshops att ge och framförallt en barngrupp som fixade sin premiär på bortaplan med bravour. Kanonbra jobbat, såväl med som utan häst, till väl förtjänade scenapplåder från publiken. Grattis och tack till Julia, Hanna, Magda och Loke!

       

Tack även till Anki för att vi fick låna världens snällaste och coolaste häst!

A propos cool: Även Abbe hade teaterpremiär på bortaplan. Han har hittills bara varit med på tävlingar och blev så stressad att han aldrig har fått vara med i ett program utanför Isgård. Men igår fick han komma in på mässan en kort stund och det gick så bra att han fick spela Gummibjörn idag.

Vi hade för övrigt med nästan alla djur som Mimulus har att erbjuda, bara tuppen fick stanna hemma efter sin tur till Stockholm. Fast han försökte tränga sig in i bilen i fredags.


Emelie, Jonathan och Jana i Göran & Draken:

     


Cirkusworkshop för barn och en vuxen. Idag var det en pappa som vågade prova på akrobatik och hade jättekul. Men oftast är det barn som vågar sig fram:

 


Eva, Sokrates, Hathil och Jana i "Anything you can do, I can do better":        Sokrates hade ju sin bortapremiär på Långfredagen och är numer en van turnéhäst som kör sina trick oavsett plats och som bär sin matte utan träns och sadel och framförallt utan att tveka åt alla håll.

Svårt att föreställa sig att det är bara ett år sedan att vi debuterade med Fidos Picknick på just Husdjursmässan. ;-)

Titta in här snart igen, vi har många fler fina bilder som vi ska lägga ut i ett bildspel snart.

Jana


Presentation

Omröstning

Vad ska finnas i en godispåse här på gården?
 Allt från karamellkungen
 Ekologiska godis, även om de är dyra
 Hemlagad med bara lite socker
 En blandning av allt är bäst
 Jag bryr mig inte

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards